Comark PK23M - sonda na meranie teploty mäsa pri pečení
Sonda Comark PK23M je skvelým pomocníkom pre meranie teploty mäsa pri pečení. Sonda je dlhá 2,5 metra, dodávaná bez teplomera.
Doprava zadarmo
pre každý nákup nad 80€ s DPH vytvorený cez náš eshop s doručením na Slovensko.
Široké možnosti
platby a doručenia pre vaše pohodlie. Prijímame platobné karty, Google Pay alebo Apple Pay.
Tovar skladom
odosielame v deň objednávky kuriérom SPS alebo službou Packeta (objednávky do 13:00).
Servis a kalibrácia
teplomerov, multimetrov a iného metrologického vybavenia vrátane záručného a pozáručného servisu.
Jednoduchým pozretím na mäso nedokážete zistiť či je bezpečne a dobre upečené, napríklad bravčové mäso môže byť vo vnútri stále ružové aj napriek tomu že prešlo správnou tepelnou úpravou - pečením.
Odporúčané minimálne vnútorné teploty mäsa pri pečení | |||
---|---|---|---|
Kategória | Mäso | Teplota (°C) | Odležanie mäsa |
Mleté mäso a & mix mäsa | Hovädzie, bravčové, teľacie, jahňacie | 72°C | Nie |
Morčacie, kuracie | 74°C | Nie | |
Čerstvé hovädzie, teľacie alebo jahňacie | Stejky, pečienky, kotlety | 63°C | 3 minúty |
Hydina | Kura a morka (celé) | 74°C | Nie |
Prsia a pečienky z hydiny | 74°C | Nie | |
Stehná a krídla z hydiny | 74°C | Nie | |
Kačka a hus | 74°C | Nie | |
Bravčové a šunka | Čerstvé bravčové | 63°C | 3 minúty |
Čerstvá šunka (surová) | 63°C | 3 minúty | |
Predvarená šunka (na ohriatie) | 60°C | Nie |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár