Comark PK23M - sonda na meranie teploty mäsa pri pečení

Sonda Comark PK23M je skvelým pomocníkom pre meranie teploty mäsa pri pečení. Sonda je dlhá 2,5 metra, dodávaná bez teplomera.

Dostupnosť Skladom (2 ks)
Môžeme doručiť do:
25.11.2024
Možnosti doručenia
Kód: 3060351
€99,36 €82,80 bez DPH
Comark PK23M - sonda na meranie teploty mäsa pri pečení
Doprava zadarmo pre každý nákup nad 80€ s DPH vytvorený cez náš eshop s doručením na Slovensko.
Doprava zadarmo
pre každý nákup nad 80€ s DPH vytvorený cez náš eshop s doručením na Slovensko.
Široké možnosti platby na dobierku, kartou online alebo bankovým prevodom.
Široké možnosti
platby a doručenia pre vaše pohodlie. Prijímame platobné karty, Google Pay alebo Apple Pay.
Tovar skladom odosielame v deň objednávky (do 13:00)
Tovar skladom
odosielame v deň objednávky kuriérom SPS alebo službou Packeta (objednávky do 13:00).
Záručný, pozáručný servis teplomerov, multimetrov a iného metrologického vybavenia.
Servis a kalibrácia
teplomerov, multimetrov a iného metrologického vybavenia vrátane záručného a pozáručného servisu.

Jednoduchým pozretím na mäso nedokážete zistiť či je bezpečne a dobre upečené, napríklad bravčové mäso môže byť vo vnútri stále ružové aj napriek tomu že prešlo správnou tepelnou úpravou - pečením.

Odporúčané minimálne vnútorné teploty mäsa pri pečení
Kategória Mäso Teplota (°C) Odležanie mäsa
Mleté mäso a & mix mäsa Hovädzie, bravčové, teľacie, jahňacie 72°C Nie
Morčacie, kuracie 74°C Nie
Čerstvé hovädzie, teľacie alebo jahňacie Stejky, pečienky, kotlety 63°C 3 minúty
Hydina Kura a morka (celé) 74°C Nie
Prsia a pečienky z hydiny 74°C Nie
Stehná a krídla z hydiny 74°C Nie
Kačka a hus 74°C Nie
Bravčové a šunka Čerstvé bravčové 63°C 3 minúty
Čerstvá šunka (surová) 63°C 3 minúty
Predvarená šunka (na ohriatie) 60°C Nie

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: